ASTARTE – пробиотик за жени

ASTARTE е иновативен  продукт, съдържащ четири щама лактобацили, специално предназначени за комфорта на жените. Помага за възстановяване и поддържане на баланса на чревната и вагиналната флора, като по този начин подпомага нормалното функциониране на урогениталната система.

В разработването на ASTARTE, процесът на селекция на най-подходящите щамове лактобацили е от ключово значение. След клинични проучвания, проведени от екип от гинеколози и микробиолози от Австрия, са идентифицирани 4 вида лактобацили с  решаващо влияние върху здравето на вагиналната флора: Lactobacillus crispatus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri и Lactobacillus jensenii.

ASTARTE се различава коренно от другите пробиотици за поддържане здравето на пикочо-половата система , поради това, че съдържа лактобацили от човешки произход. За разлика от стандартните пробиотици, лактобацилите, изолирани от човешка среда са генетично и имунологично съвместими с човешкия организъм, и следователно – много по-ефикасни и изцяло безопасни дори при продължителна употреба.

ASTARTE е патентована в Австрия хранителна добавка, за нормална вагинална микрофлорa за жените, които имат нужда от баланс и защита.

ASTARTE действа като четирите специално подбрани щама лактобацили успешно колонизират червата, и от ректума като резервоар по съседство през перинеума достига до влагалището. Там чрез прикрепване и растеж се повишава количеството на физиологичните лактобацили, които произвеждайки млечна киселина неутрализират евентуалните патогени и възстановяват нормалната влагалищна микрофлора.

ASTARTE може да предотврати вагинална инфекция или да възстанови вагиналната флора след вагинална инфекция.

Подходящ е за бременни, кърмачки и всички жени в репродуктивна възраст, дори по време на месечния цикъл. Употребата му е ПЕРОРАЛНА, лесна и хигиенична, не пречи на интимността, и не е свързана с вида на употребяваните контрацептиви.

Може да се употребява с локални антимикробни или противогъбични продукти.

Една капсула ASTARTE съдържа не по-малко от 2.5 млрд. живи лактобацили и пребиотик – фруктоолигозахариди. Опаковката се съхранява лесно и удобно на стайна температура, не се изисква хладилник. Приема се един или два пъти на ден с чаша вода. 

ASTARTE – Пробиотикът за жени, които се нуждаят от баланс и защита!

*Astarte (гръцки: Astártē) е елинизираната форма на богинята от Близкия изток Astoreth или Ищар, почитана през бронзовата епоха до класическата античност. Името е особено почитано сред ханаанците и финикийците. 

Astarte се свързва с плодородието, сексуалността и войната. Нейните символи са лъв, кон, сфинкс, гълъб и звезда в кръг, показваща планетата Венера. Изображенията на рисунки често я показват гола.