Отличия

Световните наградите на престижната организация NutraIngredients отличават истински иновации и модерни изследвания в областта на хранителните добавки и здравословното хранене.
Така, в сериозната надпревара, експертите съдии бяха впечатлени от отлично разработени клинични изследвания и интелгентно, логично и систематично продуктово проектиране. Успехите на Astarte в световен мащаб, както в Европа, САЩ, Азиа също допринесаха за открояването му от останалите номинирани в категорията. Д-р Стивън Даниълс, главен редактор на NutraIngredients-USA, коментира: „Получихме много силни позиции за пробиотичната продуктова категория, но Astarte наистина се открои със своята ангажираност към науката и здравето на пациента.
Astarte спечели същата категория на нашите европейски награди по-рано тази година и нашите съдии се съгласиха с това. Astarte е много впечатляващ продукт в разрастващата категория женско здраве.“ През 2019 г. Astarte е определен за победител в категорията „Пробиотичен продукт на годината“ – през май 2019 в Женева и през юни в Ню Орлиънс, САЩ, а през септември 2019 беше един от финалистите на NIA Awards Asia в Сингапур.

Прочетете съобщението за пресата на NIA Awards USA.